úterý 19. ledna 2021

Olšava

Tak jsme rovnýma nohama skočili do roku 2021 a než jsem se trochu rozkoukal, tak už jsme za půlkou ledna. Ale stalo se věcí.
Když pominu všecky ty šílenosti, které se dějí mimo bublinu, tak v RBR se jeví situace velmi dobře. Stále se objevují navé projekty, které jsou fanouškům hry ku prospěchu a znamenají krok vpřed. Může mě těšit, že k tomu docela přispívám i já.
Například Olšava. Na blogu jsem ji neavízoval, potože to byl "utajený" projekt a ani ji samostatně nevydávám, protože se od začátku tvořila pro potřeby Martina Bujáčka a jeho RBR-CUPu.
Tím pádem je prozatím pouze na českém pluginu a v režimu on-line. Osobně nejsem příznivcem takového hraní si na vlastním písečku, ale chápu, že někdy je užitečné nepouštět všecko naráz - teprve na trati, která není zrovna "nalítaná" se ukazuje schopnost jet na rozpis. Což je v rally docela významné...
Nicméně, každá trať se časem ohledí a tento efekt už nebude hrát roli. Pak bude uvolněna. Olšavu to čeká někdy v červnu, ale do té doby bych měl ještě dokončit její lehce prodlouženou variantu z roku 2011...

7 komentářů:

  1. greetings from a fan of Richard from Belarus)))please tell me, is this a great)))the track will only be available online? Unfortunately, I do not have the opportunity to play online(((and so I want to be able to ride on this track. thank you in advance for your answer!!!)))and thank you so much for your work!!!)))You make people happy)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you.
      This track will be completely freely available in a few months. The plan is June.

      Vymazat
  2. )))))) june is coming soon))) is coming soon)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem ji nejel, ale to sídliště je v rbr fakt fascinující! Existuje nějaká mapa, kudy ta vložka vede?

    OdpovědětVymazat