neděle 25. března 2018

Halenkovice SD

Halenkovice SD (inspirováno verzí shakedownu Barum rally 2011).
Download: Mega

8 komentářů:

  1. Thanks.
    Very nice track!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsme se dočkali, díky moc Myro! Nejvíc práce zabralo modelovaní samotné země předpokládám. Práce na polygonu pokračuje, nebo už po těch letech chybí zápal? (velice bych tomu rozumněl)
    Jinak ještě k trati, pasáž výjezdu navrch je úžasná, typická Barumka, to mi v rbr chybělo. Posun cíle až za zatáčku velice rozumný a postávající Honza Černý se Solbym dokonalí :D Supr práce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za uznání, měla být i čůrající dáma, ale netroufl jsem si ;-)
      Ale vážně - Polygon je v pořadí, ale momentálně jsem zainteresován v projektu konverze jisté BTB tratě. Měla by to být "rychlovka".
      Tak uvidíme, jak to všecko dopadne.

      Vymazat
  3. Tak jo, jsem rád, že pokračuješ. Jako jeden z minima už dneska. Nějaké zprávy o dokončení Zádveřic či Vince náhodou nemáš?

    OdpovědětVymazat
  4. Abych nezapomněl - modely i textury jsou volně k dispozici.
    Opakuji - models and textures are freely available.
    Za Bettiho Peugeot děkuji NORovi, za sanitku Miro Kurkovi :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem se k RBR vrátil jen sporadicky jezdecky a je pěkné vidět, že pořád funguješ. Halenkovice jsou pecka, po pár průjezdech se vůbec nedivím tomu Bettimu, že to tam nahoře tehdy zahodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík ;-)
      Příště už to nebudu dělat tak složitě. Vymyslel jsem si tam spoustu věcí a pak mi začla docházet šťáva. Tak to jaksi dopadlo a já jsem rád, že se to líbí i takhle - daleko od Semetína...

      Vymazat